Sendviče s horkou klobásou: recept na velmi jednoduchou svačinu

Foto: z otevřených zdrojů

Níže si přečtěte, jak tuto jednoduchou, ale velmi chutnou svačinu připravit.

Pokud máte opravdu chuť na něco jako párky v rohlíku a v okolí je není kde koupit, doporučujeme alternativu – sendviče s párky v rohlíku, které jsou stejně dobré jako oblíbené rychlé občerstvení.

Kuchařská blogerka Kateřina Movčanová nám poradí, jak si tuto jednoduchou, ale velmi chutnou svačinu připravit.

Sendviče s horkou klobásou

Složení:

  • toastový chléb – 10 plátků;
  • Vídeňské párky – 10 kusů;
  • uzená mozzarella – 50 g;
  • vařená vejce – 3 ks;
  • majonéza – 2 polévkové lžíce;
  • salátové listy;
  • rajčata.

Příprava:

  1. Předehřejte troubu na 180 stupňů (režim horní-dolní plus konvekce).
  2. Vejce uvařená natvrdo rozmačkejte v míse s majonézou.
  3. Rajče rozkrojte na polovinu a nakrájejte na tenké plátky. Listy salátu omyjte a osušte.
  4. Vytvořte sendvič: vezměte si kousek toastového chleba, lžičkou do něj vtlačte šikmý proužek. Položte na něj trochu vaječné a majonézové směsi, listy salátu, kousek rajčete a párek. Chléb přeložte na polovinu a spojte okraje tak, jak je znázorněno na videu. Vložte do formy na pečení. Takto postupujte se všemi sendviči.
  5. Navrch posypte strouhanou uzenou mozzarellou a vložte na 8-10 minut do trouby.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | PENZION VULTURE HAVÍŘOV